Den 16-årige Markus Petersen, der har været en del af Brøndbys Masterclass, har taget beslutningen om at skifte til Vejle Boldklub for at få mere spilletid og styrke sin udvikling.

Det var svært for ham at finde plads på Brøndbys stærke hold, og derfor har han valgt at søge nye muligheder i Jylland.

“De ville helst bruge mig som midtbane, men det var svært at spille sig ind på holdet, da vi havde mange virkelig gode spillere. Vi begyndte så at snakke med andre klubber, og så kom Vejle med en god plan for mig,” forklarer Markus Petersen i et interview med 3point.dk.

Markus Petersen, som også har erfaring som venstre back fra sin tid som U15-spiller, følte sig til overs i Brøndby og søgte derfor en klub, hvor han kunne få mere spilletid.

Vejle præsenterede ham for en overbevisende plan for hans fremtid, hvilket gjorde beslutningen lettere for ham.

Selvom han nu skal spille for Vejle, har Brøndby stadig en særlig plads i Markus Petersens hjerte. “Brøndby har betydet alt, det er stadig den klub, jeg vil holde med, da jeg er født med gul og blå i min familie,” siger han.

Vejle Boldklub er begejstrede for at kunne tilføje Markus Petersen til deres akademi og ser frem til at arbejde med ham. Klubben håber, at han kan udvikle sig yderligere og måske endda få chancen for at spille på førsteholdet i fremtiden.