I disse dage har det været meget svært at være fodboldfan. Det har nemlig været nogle dage, hvor man har levet i uvished. Det hele kulminerede dog tirsdag aften, hvor det blev bekræftet, at adskillige klubber, som havde valgt at støtte Super League, havde valgt at trække sig igen.

LÆS OGSÅ: Super League-klubber skal straffes hårdt: Håber Perez straffer med bøde på 862 mio. kroner

I Premier League oplevede man blandt andet, at Liverpool-mandskabet valgte at stå sammen og udtrykke deres utilfredshed. I Manchester United oplevede man noget af det samme, da et møde skulle have fundet sted, hvor United-spiller har udtrykket deres utilfredshed.

I Manchester United skulle der dog have været nogle spillere, som var mere fremtrædende end andre, og ifølge Fabrizio Romano, så skulle det især have været de to stjerner, Bruno Fernandes og Luke Shaw, som var meget fremtrædende under mødet.

”Bruno Fernandes og Luke Shaw var de to talsmænd fra truppen omkring deres utilfredshed med Super League. Sådan startede det hele, og derfor besluttede Ed Woodward at melde ud, at han ville trække sig tilbage,” skriver Fabrizio Romano i et opslag på Twitter.

Der blev dog efterfølgende udsendt en meddelelse fra Manchester United, hvor man som udgangspunkt regner med, at Ed Woodward først stopper i De Røde Djævle ved udgangen af dette år.

LÆS OGSÅ: Barca har slået hul på forhandlinger med Memphis Depay

The Athletic er dog gået så langt som at sige, at det ikke ville være overraskende, hvis han allerede er væk, når denne sæson er forbi.