I fem ud af de seneste seks kampe i Premier League, er det blevet til en plads på bænken for Manchester United-forsvarer Eric Bailly. Her har han måtte acceptere at sidde, mens Victor Lindelöf og Harry Maguire har været et stort set fast makkerpar.

LÆS OGSÅ: Klublegende om United-midt: “Ligner en fyr, der vandrer fortabt rundt”

Nu har en anonym ven til Manchester United-forsvareren udtalt til Sky Sports, at Eric Bailly bestemt ikke er tilfreds med situationen, som den er i øjeblikket.

“Eric elsker klubben og fansene, og familien føler sig hjemme i Manchester United, og han ville elske at være på Old Trafford resten af karrieren,” lød det fra kilden, der er en tæt ven til Eric Bailly, hvilket han fulgte op ved at sige:

“Men han føler, at klubben har været meget respektløse, og han har rent faktisk fået nok. Uanset hvad han gør, føler han, at han aldrig bliver Solskjærs førstevalg. Han indser nu, at han er for god og for ung til at bruge tiden på bænken,” sagde han også til Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Her er de første billeder af Manchester Uniteds nye udebanetrøje

Ifølge Sky Sports føler Eric Bailly også, at der kun er én årsag til, at Manchester United har et ønske om at forlænge hans kontrakt, der står til at udløbe i 2022, hvilket er at hæve en potentiel salgspris.