Regeringen kommer til at mødes med partierne i Folketinget, da man skal fortsætte snakken om genåbningen af Danmark. Og når det kommer til Venstre-partiet, så kommer de til at gå ind til drøftelserne med nogle krav i baglommen.

LÆS OGSÅ: Tidl. PL-profil: Manchester United skal gøre alt for at hente City-stjerne

Og ét af disse krav lyder, at man skal have tilskuerne tilbage på stadion i 3F Superligaen, og de mener ligeså, at det skal være hurtigst muligt.

Det bekræfter Venstres sundhedsordfører Martin Geertsen ifølge bold.dk.

“Venstre går til forhandlingerne med et specifikt ønske om at få gang i Superligaen igen så hurtigt som praktisk muligt.”

“Vi ved, at det betyder meget for ganske mange mennesker at komme tilbage på lægterne igen. Samtidig har en genåbning af Superligaen selvsagt også betydning for klubbernes økonomi.”

“Jeg synes, at Superligaklubberne har gjort sig overordentlig umage med at stable en model på benene, der kan gøre det sikkert at gå til fodbold. Det synes jeg bestemt, at man skal kvittere for. Der er ingen grund til at sylte den sag yderligere.”

Superligaordningen, som flere gange har været oppe at vende, betød, at Superligaens klubber i efteråret kunne byde tusindvis af tilskuere tilbage, eftersom man inddelte fansene i adskilte sektioner, hvorfor man altså ikke bidrog til smittespredningen.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

TV2 erfarer, at regeringen og Folketinget mødes torsdag for at drøfte en yderligere genåbning af Danmark.