Hele fodboldverdenen har diskuteret El Mundos afsløring af Lionel Messis kontrakt med FC Barcelona. Også præsidentkandidat Victor Font har givet udtryk for hans mening om den høje hyre. Han er nemlig af den opfattelse, at den argentinske stjerne har fortjent de mere end fire milliarder danske kroner, han tjener med denne kontrakt.

LÆS OGSÅ: Koeman er usikker: Vil Messi forlade Barcelona efter kontrakt-læk?

"Messi har fortjent hver eneste euro, som Barcelona har betalt ham," skrev Font på Twitter. "Han har ikke ruineret os. Tværtimod er han den bedste spiller i historien og vi ønsker, at han bliver hos os for evigt."

Da Victor Font talte med mediet Onda Cero, mente han dog ikke, at det er jordens undergang, hvis Messi beslutter ikke at blive i FC Barcelona, men i stedet vælger at søge i retning af fx Manchester City eller Paris Saint-Germain.

"Messi er et vigtigt aktiv for os, men hvis ikke han er her, er det ikke jordens undergang," sagde han til Onda Cero.

Han lagde dog vægt på, at han mener, at det er værd for FC Barcelona at gøre alt, hvad de kan, for at få Messi til at blive. Font forklarede yderligere, at til trods for hans høje hyre, er Barcelonas dårlige økonomi ikke forårsaget af Messi.

LÆS OGSÅ: Inter-chef kommer med rosende ord til Christian Eriksen

"Messi genererer, hvad han tjener, og mere til," tilføjede Font. "At antyde, at Barcelona er ruineret (finansielt, red.) på grund af Messi, er en helt forkert konklusion."