Victor Font, der måtte nøjes med en andenplads ved præsidentvalget i FC Barcelona, udtalte sig efter Laportas valgsejr til mediet RAC1.

LÆS OGSÅ: Joan Laporta fanget i viralt klip: Ring til mig, når du fylder 18 år

Her lykønskede den spanske forretningsmand Joan Laporta med sin sejr. Til trods for, at han var trist over, at det ikke var ham selv, der endte med at vinde, sagde han dog, at han var glad for det budskab, han har fået spredt.

“Det er ikke det resultat, som vi ønskede, eller vi har arbejdet for. Vi er dog glade for at se, at budskabet om, hvordan Barca skal være, er begyndt at sprede sig,” lød det fra Victor Font til RAC1, hvilket han fulgte op med:

“Jeg er trist, men jeg er iværksætter. Når du starter, er der succeser, og der er fejl. Du står altid op og fortsætter med at arbejde – især hvis du er klar over, at det, du laver, giver mening. Vi har plantet frøene til, hvordan Barca skal være,” sagde den 48-årige Victor Font også.

Hertil kom han også ind på, at han håbede, at Laporta ville satse på klubbens aktiver, hvortil han også antydede, at han ville hente klublegenden Xavi hjem.

“Vi har arbejdet ærlig, og jeg gentager, hvad jeg altid har sagt. Jeg håber, at klubbens aktiver, som vi har satset på, også tages i betragtning af de andre kandidater,” sagde han, og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Så mange Barca-medlemmer mener, at Messis forlængelse er essentiel

“Vi har visioner for en klubledelsesmodel, der adskiller sig fra Laportas. Lige nu tror jeg ikke, at han skal ændre sit projekt. Jeg er overbevist om, at den vision, vi har om fremtidens Barca snarere end senere vil ske.”