FC Barcelona-legenden Andres Iniesta har indrømmet, at han fortsat følger tæt med i La Liga. Han er naturligvis særligt interesseret i at følge med i, hvorvidt hans tidligere klub formår at sætte en slutspurt ind, som kan sikre dem, at de ender med at løbe med titlen.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona vil tilbyde kontraktforlængelse til stjerne

Andres Iniesta skiftede til den japanske klub Vissel Kobe tilbage i 2018. Inden han skiftede til japanske Vissel Kobe, spillede han intet mindre end 16 sæsoner for FC Barcelona. I tre af disse sæsoner kunne han endda også bære anførerbåndet.

I et nyligt interview har den nuværende Vissel Kobe-spiller udtalt sig om, hvordan han ser den nuværende sæson i La Liga, hvor Atletico Madrid i skrivende stund er i front med 63 point efter 27 kampe. Både FC Barcelona og Real Madrid haler dog stille og roligt ind på Madrid-klubben.

Derudover gjorde han det også meget klart, at han er særdeles imponeret over, hvordan den unge midtbanespiller Pedri har formået at præstere for FC Barcelona i denne sæson. Faktisk har han præsteret så godt, at han for første gang i sin karriere er blevet udtaget til det spanske landshold.

LÆS OGSÅ: Barca-talent udtaget til Spaniens landshold

Ydermere kom han også kort ind på, at han har planer om at blive træner på et tidspunkt. Han udtalte sig ikke synderligt meget om det, men bekræftede dog, at han er fast besluttet på at prøve det.