Der er næppe nogen, der er i tvivl om, at det ikke var Clement Lenglets bedste dag i søndags, da FC Barcelona spillede mod Cádiz på Camp Nou. Her begik han nemlig en stor fejl, da han forårsagede et straffespark i slutningen af kampen, hvilket han efterfølgende har fået stor kritik for. Efter opgøret forlod han Camp Nou i tårer.

LÆS OGSÅ: Barca og Koeman får konkurrence i kampen om PSG-spiller

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det aldrig er sjovt at være den spiller, der er skyld i, at ens hold ender med at smide vigtige point. Det var dog netop, hvad den 25-årige Lenglet endte med at gøre, da han forårsagede et afgørende straffespark, da der var blot to minutter tilbage af kampen. Da han kørte afsted fra Camp Nou, var det også tydeligt at se, at han var bevidst omkring sin skyld.

En video er begyndt at florere på de sociale medier, der viser en grædende og meget påvirket Lenglet, der kører gennem mængden af fans, der stod foran Camp Nou efter opgøret mod Cádiz. Ud fra denne video er det bestemt også nemt at se, at forsvarsspilleren ikke er i tvivl om, at han er skyld i deres pointtab.

LÆS OGSÅ: Vil have kæmpe lønforhøjelse: Så meget vil Haaland kræve af sin næste klub

De fleste FC Barcelona-fans vil dog sandsynligvis blot værdsætte, at Lenglet ikke lagde skjul på, at han var følelsesmæssigt påvirket af at have forårsaget et straffespark, som kostede dem point. Desuden viser videoen naturligvis også, at der faktisk er et menneske bag spillerne, der løber rundt på banen.