Takket være mål fra Karim Benzema og Toni Kroos, var Real Madrid ved halvleg i El Clasico foran 2-0.

Barcelona kæmpede for at udlignede stillingen. De formåede dog kun at sende en enkelt bold i nettet, hvilket den unge Oscar Mingueza stod for.

De var dog meget tæt på at udligne kampen. De kæmpede helt frem til sidste spark, som Ilaix Moriba stod bag. Dette spark sendte bolden på overliggeren, men det blev dog ikke til mere for Barca, der måtte forlade banen uden point.

Efter opgøret lagde den rutinerede Gerard Piqué bestemt ikke skjul på, at han ikke var tilfreds med dommeren.

Han mente nemlig, at det havde været mere passende, hvis dommer Gil Manzano havde tillagt mere end fire minutters ekstra spiletid til sidst.

Før han konfronterede Gil Manzano, var han dog først og fremmest involveret i et mundligt skænderi med Real Madrids Luka Modric.

Da de to stjerne gav hånden til hinanden efter kampen, kunne Luka Modric tilsyneladende ikke lade være med at sende en lille stikpille til Barca-forsvareren.

“Du venter på dommeren, så du kan klage, hva’?” sagde Modric til Pique, ifølge SB Nation-redaktør Lucas Navarrete.

“Ja, fire minutter,” svarede Pique, hvortil den kroatiske stjerne svarede: “Hvor mange flere vil du have?”