Som vi tidligere kunne fortælle, så var der altså risiko for, at Lionel Messi og Frenkie de Jong kunne opnå karantæne, hvis man var blevet tildelt et gult kort i gårsdagens kamp mod Valladolid. Og især Lionel Messi følte, at dommeren bevidst ventede på muligheden for at give ham et kort.

LÆS OGSÅ: Messi blev holdt nede: Første gang i 110 dage

Det fremgår i hvert fald af Messis kommentar, da der blev fløjtet til pause.

Barcelona-magikeren forlod banen på vanlig vis, men han blev opfanget af et kamera, hvor man kan høre, at han er meget frustreret over, at dommeren forsøger at give ham den advarsel, der ville sende ham i karantæne, hvilket ville have betydet, at han ikke ville kunne spille mod Real Madrid.

“Sikke en lyst han har til at give mig et gult kort. Uff, utroligt,” kan man høre Messi sige, da han går forbi holdleder Carles Naval, men også det kamera, der endte med at fange episoden.

Der er naturligvis en håndfuld medier fra Spanien, der har delt det omtalte klip og heller ikke de er i tvivl om, at Messi lod sine frustrationer komme ud, da han gik forbi kameraet. Han kigger på kameraet, før han siger noget, og han forsøger heller ikke at dække sin mund, som man ellers ofte ser, at professionelle fodboldspillere gør.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Det virker dermed til, at han vil have omverden til at vide, at han er frustreret over kampens dommer Jaime Latre, da han mente, at han bevist forsøgte at holde ham ude at El Clásico. Det var dog en “mission”, som bekendt endte med at mislykkedes.