Barcelona-præsident Joan Laporta har en drøm om at signe en helt særlig spiller som partner til Lionel Messi. Der er dog en stor chance for, at det aldrig bliver til mere, end en drøm. Han drømmer nemlig om at se Cristiano Ronaldo spille side om side med argentineren.

LÆS OGSÅ: Officielt: Dembélé siger farvel

Skulle Laportas drøm gå i opfyldelse, vil det – uden tvivl – være en af de mest bemærkelsesværdige transfers i fodboldens historie.

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo (Foto: Victor Carretero/Real Madrid via Getty Images)

Der stilles ganske vis spørgsmål ved portugiserens fremtid i Juventus, selvom den italienske storklub formåede at kvalificere sig til Champions League på sæsonens sidste dag.

Den femdobbelte Ballon d’Or-vinder er blevet kædet sammen med et retur til Manchester United, hvilket vil foregå som en del af en byttehandel med Paul Pogba. Derudover rygtes det også, at han vil vende tilbage til sin ungdomsklub Sporting.

Den tidligere Real Madrid-topscorer kan dog, hvis Laporta får sin vilje, chokere hele fodboldverdenen med et skifte til sin tidligere klubs rivaler fra Barcelona.

Ifølge spanske AS vil Laporta opfylde drømmen om at gøre Ronaldo og Messi til partnere. For at få dette til at gå i opfyldelse, er Barca-præsidenten villig til at tilbyde både Antoine Griezmann, Philippe Coutinho og Sergi Roberto i bytte, skriver AS.

Antoine Griezmann og Philippe Coutinho (Foto: David Ramos/Getty Images)

Messis nuværende kontrakt med Barcelona udløber i slutningen af denne måned, og han har endnu ikke underskrevet en ny kontrakt. Det forventes dog, at det vil ske indenfor den nærmeste fremtid, til trods for den finansielle situation i klubben.

LÆS OGSÅ: Tidligere Milan-forsvarer: Messi ødelagde mig mentalt

Ronaldo kommer dog næppe til at være en billig tilføjelse til klubben, da den 36-årige portugisiske stjerne tjener markant mere, end alle andre i Serie A. At lade Griezmann og Coutinho skifte til Torino vil dog hjælpe markant på lønbudgettet i den catalanske klub.