Der har været godt gang i rygterne i Premier League forud for det kommende transfervindue. Der vil dog altid være nogle spillere, der får mere spotlys end andre. Og det er derfor ikke overraskende, at Harry Kanes mulige Tottenham-exit er på alles læber.

LÆS OGSÅ: Avis: Barca vil have Agüero, men han må acceptere stor lønnedgang

Der er nemlig adskillige medier, der har meldt, at Tottenham-angriberen ønsker at spille Champions League og vinde trofæer. Football Insider, som var blandt de første, der kom med nyheden, skriver nu, at Harry Kane skulle være interesseret i at skifte til Manchester United.

Manchester United skulle da også holde øje med Harry Kanes situation, og de skulle være opsatte på at lokke ham til Old Trafford, hvis man får muligheden. Det tyder derfor på, at begge parter ønsker det samme, hvorfor det bliver meget spændende at følge.

Det bliver dog på ingen måde nemt at lave en handel med Tottenham, da de ikke kommer til at give slip på Kane uden kamp til stregen. Manchester United kommer dog ikke til at vente på Kane, da de har lært lektien fra deres forsøg på at hente Jadon Sancho i Dortmund, som de brugte måneder på, men som i sidste ende røg i vasken.

LÆS OGSÅ: Keane langer ud efter United-profil trods sejr over Tottenham

Harry Kane har opnået en særlig status i Premier League, hvorfor han naturligvis heller ikke bliver billig at hente. Tottenham har i hvert fald som en start værdiansat ham til at være over £125 millioner værd.