Det tyske medie Bild har skrevet, at det sandsynligvis bliver svært for Dortmund at holde på Haaland, hvis de ikke formår at kvalificere sig til Champions League.

LÆS OGSÅ: Mbappé tilbudt vanvittig lønforhøjelse: Så meget tilbyder PSG

Og nu rapporterer Daily Star, at Erling Haaland har i sinde at sikre sig en rigtig god løn, hvis han til sommer skal skifte arbejdsgiver. Mediet hævder nemlig, at den norske bomber har i sinde at kræve en femårig kontrakt med en ugeløn på 2,57 millioner kroner.

Det vil betyde, at den norske stjerne over fem år vil kunne sætte intet mindre end 670 millioner kroner ind på kontoen. På nuværende tidspunkt kan han bryste sig af en ugeløn på omtrent 850.000 kroner om ugen i Dortmund.

Hvis det skulle ske, at han ender med at skifte til Premier League, vil han dog med denne hyre ikke blive den bedst betalte spiller i den engelske række. Her er er nemlig spillere som både David de Gea og Pierre-Emerick Aubameyang, der bryster sig af en ugeløn på mere end tre millioner kroner.

Det britiske medie Daily Star peger på, at klubber som Manchester United, Manchester City, Chelsea og Real Madrid alle har vist interesse i den 20-årige Erling Haaland, der i januar 2020 skifte Red Bull Salzburg ud med Dortmund.

LÆS OGSÅ: Barca-præsidentkandidat henter investering på 1,8 mia. kr.: Vil signe tre nye spillere

Hertil skriver mediet også, at den norske stjerne har en frikøbsklausul på hele 585 millioner kroner, som dog først træder i kraft i 2022. Mediet hævder dog, at Dortmund formentlig kommer til at sælge Haaland allerede til sommer, hvor de håber på at kunne få mere end 850 millioner kroner for ham.