Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona har været sat i forbindelse med flere forskellige spillere i løbet af denne sæson. Også forud for det kommende transfervindue til sommer, er den catalanske klub blevet sat i forbindelse med et større antal forskellige spillere.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman: “Vi må ikke fejle mere”

Hvad der dog heller ikke bør herske tvivl om er, at den catalanske storklub kæmper med økonomien. Derfor er det naturligvis begrænset, hvilke muligheder, den spanske klub har, når der bliver åbnet op for transfervinduet til sommer.

På et pressemøde søndag aften, som blev holdt som optakt til mandagens opgør mod Huesca, fortalte Ronald Koeman, at han havde i sinde at holde et længere møde med Joan Laporta, hvor de skal diskutere mulighederne for at hente nye spillere til klubben.

“Jeg har ikke talt meget med præsidenten, for vi har mange kampe og det skal først være officielt omkring ham. Vi talte lidt sammen på turen til Paris, men vi skal vi holde et længere møde. Det er ikke det rigtige tidspunkt nu,” sagde Ronald Koeman på pressemødet.

Af den fremmødte presse blev han desuden spurgt om, hvad hans syn var på, at Jordi Cruyff potentielt kan ende med at blive sportsdirektør i FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Derfor har Koeman droppet Wijnaldum

“Jeg kan ikke udtale mig om det, for det er ting som klubben håndterer. Præsidenten skal beslutte nogle vigtige poster på hans hold. Jeg kender Jordi godt og han kan være en kandidat, men det er ikke noget vi har talt om,” lød det også fra Ronald Koeman.