FC Barcelona ønsker at bringe Erling Haaland til Camp Nou til sommer. For at gøre dette lettere, vil de inkludere Sergino Dest i en eventuel handel.

Joan Laporta har gjort det meget klart, at han ønsker at hente Erling Haaland til sommer. Ifølge Fichajes har de planer om at inkludere Sergino Dest i denne handel, for at nedbringe den samlede pris.

LÆS OGSÅ: Storklub tilbyder Rüdiger årsløn på 52 millioner

Erling Haaland har formået at etablere sig som en af de bedste angribere i verden, siden han skiftede til Dortmund fra RB Salzburg i januar 2020.

Den 21-årige norske angriber er på ønskelisten i stort set enhver topklub i hele Europa forud for sommerens transfervindue. Her bliver hans frikøbsklausul på 75 millioner euro nemlig aktiveret.

Imidlertid vil de samlede omkostninger ved at hente den norske stjerne dog være meget højere. Haaland kræver nemlig en gigantisk løn, ligesom der også skal betales en stor sum i agenthonorar til Mino Raiola.

Ifølge Fichajes kan samlet set koste op mod 300 millioner euro for de interesserede klubber at hente Erling Haaland. Det er svarende til intet mindre end 2,2 milliarder kroner.

Barcelona er blandt de klubber, der har stor interesse i at hente den nuværende Dortmund-angriber. Faktisk er han af klubbens præsident blevet udnævnt som deres toptransfermål.

Også rivalerne fra Real Madrid har vist stor interesse for at hente Erling Haaland til Spanien. Der er dog meget, der tyder på, at Madrid-klubben har planer om at målrette deres fokus og midler mod at hente Kylian Mbappé.

Derfor håber Barcelona på at kunne blive Haalands kommende klub. Derfor finansielle situation kan dog gøre det svært, og derfor håber de at kunne nedbringe den samlede sum, der skal betales, ved at inkludere Sergino Dest i handlen.

Dest er i gang med sin anden sæson som Barcelona-spiller. Han har dog haft svært ved at bide sig fast i startopstillingen under Xavi. Han har nemlig ikke vist, at han er i stand til at tilpasse sig til det system, som Xavi ønsker at bruge.

LÆS OGSÅ: La Liga-klub forbereder tilbud til Manchester United-profil

Af denne grund har der også været en del rygter om, at den 21-årige Sergino Dest kan være på vej væk fra Barcelona. Blandt andet har han været kædet sammen med et skifte til Bayern München eller Chelsea, der begge skulle være meget interesserede i ham.