Chelsea forbereder efter sigende et bud på 100 millioner pund, hvilket svarer til 865 millioner danske kroner, på Tottenhams Harry Kane.

LÆS OGSÅ: Udsalg i London: Arsenal vil skrabe 520 millioner sammen

Der bør dog ingen tvivl herske om, at de kommer til at kæmpe mod andre storklubber i kampen om Harry Kanes underskrift. I øjeblikket bliver særligt Manchester City nævnt som en potentiel destination for Kane, skriver Don Balon.

Chelsea har haft vanskeligheder med at få offensiven til at fungere optimalt i denne sæson, til trods for en fremragende nylig form under manager Thomas Tuchel. Derfor kan Kane vise sig at være en ideel opgradering i forhold til nuværende angribere som Timo Werner, Tammy Abraham og Kai Havertz.

Kane har været en af verdens bedste angribere i en årrække nu. Den 27-årige englænder har vist sig at være yderst klinisk foran målet. Derudover har han også tilføjet flere oplæg til sit spil i denne sæson.

Chelsea har vist fremgang, siden Tuchel tog over på trænerposten efter Frank Lampard. De har dog stadig brug for en spiller helt i front, der kan sikre dem 25-30 mål på en sæson. Netop derfor siges de at forberede et bud på 100 millioner pund på Kane.

LÆS OGSÅ: Hemmelig klausul i Neymars nye kontrakt afsløret

Dette kan ende med at være et hårdt slag for Manchester City, der også er på jagt efter en angriber, da de efter denne sæson kommer til at vinke farvel til Sergio Agüero.