Barcelona har gjort en rigtig god handel med købet af Pedri. De har nemlig fået ham til en yderst god pris.

Pedri har etableret sig som en af de vigtigste spillere i Barcelona-truppen. Xavi betragter ham endda som ét af verdens største talenter.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Busquets-afløser i Ajax

Derfor kan det også virke overraskende, at den catalanske storklub kunne hente den blot 19-årige midtbanespiller til den pris, de fik ham tilt.

Barcelonas tidligere sportsdirektør, Ramon Planes, har nemlig afsløret, at Barcelona har hentet Pedri til en pris, der i alt kan løbe op i omtrent 20 millioner euro.

“Den endelige pris for Pedri vil være mindre end 20 mio. euro. Også inklusive potentielle bonusser,” sagde han til Radio Marca.

“Jeg kan stadig huske, da vi købte Pedri. Der var folk, der ikke var så tilfredse med en aftale, der brugte 5 mio. euro på en ung spiller.”

Det vil sige, at den samlede pris for Pedri ender med at løbe op i cirka 150 mio. kr. Det er svært at erklære sig uenig i, at Barcelona har gjort en rigtig god handel, ved at hente den unge spansker.

LÆS OGSÅ: Manchester United overvejer Kane: Så meget vil han koste dem

Ifølge Transfermarkt estimeres hans markedsværdi i dag til at være omtrent 80 mio. euro, hvilket svarer til næsten 600 millioner. Hans værdi er derfor allerede blevet mangedoblet.