FC Barcelona har planer om at skabe store besparelser i deres lønbudget, som de vil reducere med op mod 1,4 milliarder kroner.

Klubpræsident Joan Laporta er bestemt ikke færdig med at skabe besparelser i lønbudgettet. Faktisk vil han gerne barbere omtrent 1,4 milliarder kroner af lønudgifterne.

LÆS OGSÅ: PSG-ejer vil ødelægge Barca ved at købe rivaliserende klub

Ifølge SPORT har de på nuværende tidspunkt lønudgifter for 610 millioner euro, hvilket er svarende til cirka 4,5 milliarder danske kroner.

Dette beløb ønsker man at bringe ned til mellem 420 og 450 millioner euro i løbet af de kommende to år. Det svarer til mellem 3,1 og 3,3 milliarder danske kroner.

På trods af, at man forventer, at velbetalte spillere som Gerard Piqué, Sergio Busquets og Jordi Alba forlader klubben, er det fortsat nødvendigt at forhandle med øvrige spillere.

Hertil er der også store planer om at hente nye spillere til klubben, hvilket kan blive svært, hvis man ikke kan tilbyde en høj løn.

LÆS OGSÅ: Avis: Real Madrid vil købe Erling Haaland for vanvittigt beløb

Eksempelvis ønsker man at hente Bernardo Silva i Manchester City næste sommer. Det formodes dog ikke, at han er interesseret i et skifte, hvis ikke hans lønkrav bliver matchet.