Vinicius Junior har spillet 24 kampe i La Liga for Real Madrid i denne sæson, hvoraf det er blevet til tre mål og lige så mange assists. Den 20-årige kantspiller lægger heller ikke skjul på, at det har betydet meget for ham, at han igen har fået fin med spilletid.

LÆS OGSÅ: Præsidentkandidat: Sådan beholder vi Messi i klubben

Han har tidligere været gennem en meget svær periode, som han beskriver det, hvor han blev langtidsskadet, hvilket medførte, at han fik mentale problemer. Han blev skadet i 2019 i et Champions League-opgør mod Ajax, hvilket blev starten på nogle meget lange måneder for Vinicius.

Det fortæller han til El Paris.

”Jeg var frustreret over, at jeg ikke var i stand til at spille eller hjælpe holdet. Alt det arbejde, jeg havde gjort inden kampen, og så forlader jeg banen efter 40 minutter. Det var vanskeligt for mig, udtaler Vinicius Junior til El Paris og fortsætter.

”Det tog mig seks eller syv måneder (at blive 100 procent klar igen, red.) Jeg spillede ikke i to eller tre måneder, og når du så tager støvlerne på igen, så spekulerer du for meget over, hvordan du skal spille.”

”I seks måneder tvivlede jeg på mig selv konstant, og når det var koldt, så kom jeg nemt til skade igen uden at gøre noget. Jeg kunne tage min støvle på, og så fik jeg ondt.” 

LÆS OGSÅ: For første gang i historien: Cristiano Ronaldo sætter ny vild rekord

Vincius Junior har kontrakt med Real Madrid frem til sommeren 2025.