Bruno Fernandes har scoret intet mindre end 31 mål for De Røde Djævle, hvilket gør ham til den næst mest scorende målscorer i Premier League i både denne sæson og for 2020 som helhed.

LÆS OGSÅ: Manchester United og Borussia Dortmund holder øje med 19-årig winger

Men hans indflydelse stopper dog ikke her. Han kan også bryste sig af at være den første spiller, der har vundet to Premier League Player of the Month-priser i streg to gange - og alt sammen i løbet af blot 12 måneder.

Det er ikke uden grund, at der er mange Manchester United-fans, der sammenligner hans indflydelse med Eric Cantonas, da han ankom til 'Theatre of Dreams' i 1992, selvom han sandsynligvis ikke kommer til at høste samme mængde trofæer.

Og efter det uafgjort resultat mod West Bromwich Albion, hvor Fernandes også reddede Manchester United fra at tabe kampen med en spektakulær flugter, har det aldrig været tydeligere, at United er meget afhængige af deres stjernespiller.

Faktisk bliver det illustreret rigtig godt af et viralt tweet, der oprindeligt er blevet delt af Twitter-brugeren @Vintage_Utd. I dette tweet bliver det opstillet, hvordan De Røde Djævles situation ville se ud, hvis ikke det havde været for Fernandes' mål og oplæg.

LÆS OGSÅ: Haaland: Det føles som om, at alt går imod os

Det er naturligvis sat lidt på spidsen, for uden Bruno Fernandes, havde der været en anden offensiv midtbanespiller, der ville indtage hans plads. Spørgsmålet er dog, om han ville have leveret de samme resultater, som den portugisiske stjerne har formået at levere for The Red Devils.