I en opsigtsvækkende kommentar har Liverpools forsvarsstjerne, Virgil van Dijk, offentligt erklæret, at holdet ikke fortjener at vinde Premier League-titlen i år.

Den hollandske forsvarer peger på en række mangler i holdets præstationer, specielt efter et nederlag til Everton, som har sat dem yderligere tilbage i mesterskabskampen.

Liverpools muligheder for at vinde ligaen er blevet betydeligt forringet, efter de har tabt vigtige point i kampen om mesterskabet.

Holdet ligger nu bag både Arsenal og Manchester City i tabellen, og deres chancer synes at hænge på, at konkurrenterne støder ind i uventede problemer. “Vi har simpelthen ikke præsteret godt nok,” konstaterede van Dijk efter det skuffende nederlag. “Kampen mod Everton viste tydeligt, at vi mangler kampgejst og evnen til at afslutte vores chancer.”

Det skriver Click Liverpool, her.

Van Dijk understregede, at det er på tide, at hver enkelt spiller ser sig selv i spejlet og ikke accepterer den måde, sæsonen potentielt kan ende på. “Hvis man spiller som vi gjorde, og endda når vi skaber to-tre store chancer, så fortjener man ikke at vinde ligaen,” sagde han.

Dette er et klart wakeup-call til hele truppen om, at en markant forbedring er nødvendig, hvis de stadig håber at kunne kæmpe med om titlen.

Denne offentlige udmelding fra en af holdets ledere kan sætte yderligere pres på Jürgen Klopp og resten af trænerstaben for at rette op på de taktiske og mentale fejl, som har præget Liverpool i de afgørende øjeblikke af sæsonen.