Wayne Rooney er en sand legende i både Premier League og Manchester United. Det er ikke til at komme udenom. Det er dog ikke ensbetydende med, at han hyldet Sergio Agüero som den bedste angriber i Premier Leagues historie, som flere andre har gjort.

LÆS OGSÅ: Manchester United overvejer at bytte Van de Beek for Juventus-profil

Den argentinske stjerne meddelte mandag aften, at han ikke havde til hensigt at forlænge sin kontrakt med Manchester City. Det vil sige, at han til sommer kan ende med at forlade Premier League. Netop dette har fået rigtig mange til at hylde ham som ligaens bedste angriber.

Står det til den tidligere Manchester United-stjerne, så er han dog ikke den bedste i ligaens historie. Han peger dog heller ikke på sig selv, da han mener, at den bedste angriber, der har været i Premier League, er franske Thierry Henry.

Dette er dog slet ikke ensbetydende med, at den tidligere Manchester United-spiller ikke er villig til at rose Sergio Agüero. Han havde nemlig ikke noget problem med at rose argentineren for en imponerende tid i Manchester City.

“Sergio Agüero har været fantastisk. Den bedste for mig har dog været Thierry Henry. Så kommer Agüero, Van Nistelrooy, Bergkamp og Cantona,” udtalte Wayne Rooney til britiske Daily Star.

LÆS OGSÅ: Transferekspert afkræfter: Chelsea og Manchester United vil ikke hente City-stjerne

På nuværende tidspunkt indtager han en fjerdeplads på All Time-topscorerlisten i den bedste engelske række.