Den 35-årige Wayne Rooney kædes sammen med jobbet som Newcastle-træner.

Newcastle er angiveligt på udkig efter en ny træner, der kan afløse Steve Bruce. Klubben blev for nylig købt af et saudiarabisk konsortium, der har planer om at give både trup og trænerstab en overhaling.

LÆS OGSÅ: Bartomeu afslører: Valgte denne spiller fremfor Mbappé

Derfor kan Steve Bruce ende med at stå med en fyreseddel i hånden allerede til januar, hvis det lykkes Newcastle at finde en anden træner, der kan tage over efter, der stået i spidsen for Newcastle-mandskabet siden 2019.

En af de kandidater, der overvejes som afløser for 60-årige Steve Bruce, er den tidligere Manchester United-spiller Wayne Rooney, der på nuværende tidspunkt er manager i Derby County.

Ifølge det britiske medie Chronicle Live er der overvejelser om at bringe Wayne Rooney ind som træner allerede i januar. Angiveligt skulle han selv være interesseret i at overtage rollen, hvis det skulle ende med, at Steve Bruce får en fyreseddel.

Det kræver dog, at han først kan fratræde sin nuværende stilling som manager i Derby County. GOAL skriver dog, at det angiveligt ikke skulle være et problem for ham at gøre dette.

LÆS OGSÅ: Salah vil blive i Liverpool: Så meget kræver han i løn

Overtager han rollen som Newcastle-manager, skal han dog være opmærksom på, at det sandsynligvis kun er på kort sig. Chronicle Live skriver nemlig, at den engelske klub har planer om at finde en anden træner som mere langsigtet løsning.