Det er ikke lang tid siden, at Wayne Rooney er blevet udpeget som permanent manager i engelske Derby. Til trods for dette, er han allerede gået på jagt efter den første nye spiller, han kan bringe ind, for at forstærke sin nuværende trup.

LÆS OGSÅ: Rivaldo til eftertragtet stortalent: Vælg City frem for United

Hvis alt går efter Wayne Rooneys egne planer, kan det meget vel ende med at blive Manchester United-spiller Teden Mengi, der bliver hentet til Derby.

Teden Mengi er i dag anfører og en stor profil for Manchester Uniteds U23-hold. Det er dog ikke sikkert, at han bliver ved med at indtage denne rolle i meget længere tid, da han meget vel kan ende med at spille for Derby inden for den nærmeste fremtid.

Det er det engelske medie The Athletic, der rapporterer, at Wayne Rooney og Derby har udvist interesse for den unge Teden Mengi. De skriver desuden også, at de allerede skulle have taget kontakt til De Røde Djævle, for at få lukket en aftale med dem.

LÆS OGSÅ: United og Arsenal endte i pointdeling: Solskjær er tilfreds

Efter sigende har de et ønske om at få en lejeaftale i hus, inden det nuværende transfervindue lukker i. Skal de nå det, har de dog travlt, da det lukker i natten til tirsdag.