I den netop afsluttede sæson af 3F Superligaen, endte det som bekendt med at være Brøndby IF, der kunne kalde sig selv mestre og løfte trofæet, som man vil kunne se tilbage på og snakke om Årets Spiller i form af Mikael Uhre, ligesom man kan fremhæve Jesper Lindstrøm, der vandt Årets Unge Spiller.

LÆS OGSÅ: Solskjær er ikke tilfreds: United-profils attitude er et stort problem

Man vil dog også skulle fremhæve Anthony Jung efter en meget flot sæson, der endte med at blive hans sidste i Brøndby-trøjen, da han kommer til at fortsætte sin karriere sydpå, efter det blev bekræftet, at han havde skrevet under med Werder Bremen.

Han kunne dog meget vel være endt med at blive i Brøndby IF, eftersom B.T. kunne meddele, at Jung såmænd også havde et tilbud fra Brøndby i baghånden.

Dette bliver nu bekræftet af Werder Bremens sporsdirektør, Frank Baumann, til klubbens hjemmeside.

“Vi er meget glade for at have skrevet under med Anthony, som er en erfaren professionel. Han spillede en meget vigtig rolle i Brøndby på og uden for banen.”

“Anthony afviste både et meget godt tilbud fra Brøndby og et tilbud fra Bundesligaen, så han kunne komme til Werder og få succes,” udtaler Frank Baumann.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer Serie A-midt som alternativ til Wijnaldum

Anthony Jungs skifte til Werder Bremen kommer nok ikke til at bringe mange overraskelser med sig da han tidligere har tørnet ud for FC Ingolstadt, RB Leipzig og FSV Frankfurt.