Tirsdag aften skal Tyskland spille deres første kamp i dette års EM. I turneringens første kamp spiller de mod de franske verdensmestre.

LÆS OGSÅ: Lukaku om Eriksen: “Jeg græd meget”

Joachim Löw har udtaget en lang række spændende offensive navne, hvilket bl.a. omfatter Serge Gnrabry og Thomas Müller. Dertil er Chelseas Timo Werner også blevet udtaget, men han forventer dog ikke selv, at han får en plads i startopstillingen.

Han gør det dog klart, at det ikke er noget, der har betydning for ham. Han har større fokus på et hold, hvor alle fortjener at starte inde. Det har han gjort klart ifølge meediet Sport1.

“Jeg tror, at jeg er bagud i forhold til startopstillingen, men det er ikke skidt. Jeg er ikke en spiller, som sætter mig ned på tribunen med krydsede arme og er sur. Vi har ikke kun elleve spillere på holdet, og alle fortjener at spille,” lød det fra Timo Wener ifølge Sport1.

“Vi har masser af offensive spillere. Hvis vi skal nå hele vejen til finalen, så bliver alle nødvendige. Jeg håber også, at jeg får mine kampe. Uanset om jeg kommer på banen fra bænken eller ej, er jeg ligeglad, da det er en holdsport,” fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Arsenal er villige til at betale op mod 433 millioner for Brighton-stjerne

Kampen mellem Tyskland og Frankrig bliver sat i gang kl. 21 tirsdag aften.