Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær valgte at lade Jesse Lingard udleje, eftersom han ikke ligefrem indgik i hans planer i United. Her er det dog ikke nogen hemmelighed, at han måske kommer til at genoverveje situationen, da Jesse Lingard har spillet fremragende i West Ham.

LÆS OGSÅ: United-spiller om spillefattig debutsæson: “Jeg har leveret, når jeg fik muligheden”

Han står nemlig noteret for at have scoret hele ni gange og leveret fire assists i 16 kampe, hvorfor han altså har spillet en særdeles stor rolle i The Hammers’ sjetteplads i Premier League samt sikre deres europæiske kvalifikation. Hans flotte statistik medførte også, at han var i spil til Europa Mesterskaberne, hvor han blev inkluderet i bruttotruppen, men Gareth Southgate valgte dog at vælge ham fra til turneringen.

David Moyes har for nylig været meget åben omkring situationen med Jesse Lingard, og han har blandt andet sagt, at han ønsker at hente ham til klubben på en permanent aftale.

Her skulle Manchester United ikke være helt afvisende, hvor man blandt andet er begyndt at snakke om en overgangssum på £20 millioner.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Football365 mener dog at vide, at Jesse Lingard har fortalt Ole Gunnar Solskjær, at han ønsker at blive i Manchester United, som han har vært tilknyttet siden han var otte år gammel, da han ønsker at kæmpe for sin plads i truppen.