West Ham vil hente forstærkninger til forsvaret i Barcelona denne sommer. De udviser nemlig interesse for den franske forsvarer Clement Lenglet. Sådan lyder det fra Ekrem Konur, der er journalist hos spanske Fichajes.

LÆS OGSÅ: Fransk klub vil hente Barca-forsvarer, men vil ikke betale hans løn

David Moyes har et ønske om at styrke det centrale forsvar i West Ham i løbet af denne sommer. Netop derfor skulle han have udset sig Clement Lenglet som et af sine transfermål denne sommer. Angiveligt ønsker den engelske klub dog kun at leje ham, hvorfor et køb ikke kommer på tale.

West Ham har måtte sig farvel til Fabian Balbuena, mens Angelo Ogbonna og Craig Dawson er hhv. 33 og 31 år gamle. Derfor er der brug for nye kræfter i det centrale forsvar, hvor David Moyes altså ønsker at integrere Lenglet.

Hvorvidt der er hold i disse rygter er dog vanskeligt at sige. London-klubben er nemlig allerede blevet kædet sammen med en lang række forsvarere i løbet af de seneste måneder. Derfor kan det vise sig, at der er andre forsvarsspillere, der står højere på David Moyes’ liste, end Clement Lenglet.

Efter sigende er West Ham dog ikke ene om at have udvist interesse for Barcelona-manden. Det hævdes nemlig, at Everton også er blandt de klubber, der har givet udtryk for, at de er interesserede i at hente Lenglet. På lige fod med West Ham, er de dog også kun interesseret i et lejeophold.

LÆS OGSÅ: Juventus tilbyder Barcelona byttehandel for Pjanic

Den 26-årige Clement Lenglet spillede 33 kampe i La Liga i sidste sæson, hvor han dog havde svært ved at imponere. Netop derfor rygtes han væk fra den catalanske klub denne sommer.