Arsenal valgte i sommer at hente den 32-årige Willian på en fri transfer fra Chelsea, og det så længe ud til, at Arsenal havde begået en fejl ved at hente ham til klubben.

LÆS OGSÅ: Ligapræsident: Vi skal have Messi og Ronaldo hertil

Han spillede under niveau, og han røg dermed ud af startopstillingen, og han fortæller nu, at det var den værste tid i karrieren. Han startede såmænd fint ud for Arsenal, da han stod for to oplæg mod Fulham, men det endte med at gå ned ad bakke for såvel Willian som Arsenal.

“Jeg kom også ind i en dårlig stime, og det er uden tvivl den værste tid i min professionelle karriere. Den fase, som er overstået nu, er det værste, jeg kan huske at have været igennem,” siger han ifølge Goal til ESPN Brazil og fortsætter:

“Når man er i sådan en svær situation, så bliver man selvfølgelig påvirket og prøver at finde løsninger og måder at forbedre det og hjælpe holdet på.”

“Det er det, jeg har gjort, og jeg er aldrig stoppet med at træne, arbejde og med at dedikere mig selv så meget som muligt.”

LÆS OGSÅ: Ligapræsident: Vi skal have Messi og Ronaldo hertil

Han mener, at han i de seneste kampe er begyndt at ligne sig selv, da han har leveret nogle gode præstationer. Han har blandt andet lagt op til fire mål på de seneste.