FC København-angriber Jonas Wind fik muligheden for at sikre københavnerne tre point, men brændte et afgørende straffespark.

Søndag fik Jonas Wind en stor mulighed for at sikre FC København tre vigtige point til kontoen i Superligaen, hvor de kæmper med FC Midtjylland om førstepladsen.

LÆS OGSÅ: Zinedine Zidane: Han fortjener at vinde Ballon d’Or

I opgøret mod bundholdet SønderjyskE fik han nemlig et straffespark i det 88. minut. Havde han sendt bolden i nettet, ville det sandsynligvis have resulteret i tre point til hovedstadsholdet.

Den 22-årige angriber plejer at være en træfsikker herre, men i Haderslev sparkede han bolden et godt stykke over mål fra straffesparkspletten.

I sidste ende medførte dette, at FCK måtte rejse tilbage til København med et resultat på 1-1 og et enkelt point. Efterfølgende har Jonas Wind givet udtryk for, at han er ked af, at han ikke fik sat bolden i nettet på sit straffespark.

“Jeg er selvfølgelig ærgerlig og ked af det over, at jeg ikke formåede at sætte bolden ind, så vi kunne have fået tre point,” fortæller Jonas Wind ifølge Ritzau.

I øjeblikket kæmper de med FC Midtjylland om førstepladsen, og Wind er opmærksom på, at de skal hente point på midtjyderne. Han er dog sikker på, at det nok skal lykkes dem at gøre netop dette.

“Jeg tror dog på, at vi nok skal komme tilbage og få vundet flere kampe og skrabet flere point sammen, end hvad Midtjylland kommer til,” siger han.

LÆS OGSÅ: Gary Neville om United-spiller: Spil fodbold et andet sted

I denne sæson er det blevet til otte mål og seks oplæg på tværs af 19 kampe for den danske angriber. Syv af de otte mål er scoret for FC København på tværs af 14 kampe.