Manchester United har vist fremskridt i denne sæson, men dog uden at være helt prangende i en del af deres kampe. De Røde Djævle har dog formået at tilspille sig en andenplads i Premier League.

LÆS OGSÅ: Gary Neville melder ud: United vinder aldrig Premier League med ham på holdet

Og Ole Gunnar Solskjær, Manchester Uniteds cheftræner, der var udsat for stor kritik i begyndelsen af sæsonen, har efterhånden fået lukket munden på mange af dem, der kritiserede ham, herunder Ed Woodward, Uniteds næstformand.

Det fortæller netop Woodward om, da han har valgt at stille op til et sjældent interview, hvor han kommentere på klubbens situation.

“På trods af, vores gang med klubben fortsat er alvorligt påvirket af situationen, er vi fortrøstningsfulde over, hvor modstandsdygtige, vi har vist os under pandemien.”

“Vi er blevet mindet om fodboldens vigtighed som kilde til samfundet, underholdning samt fans’ stolthed overalt i verden.”

Han kommenterer herefter på Ole Gunnar Solskjær, som han mener har gjort det godt.

“Fremskridtene under Solskjær er meget klare, hvor spillerne reagerer positivt på hans ledelse. Ungdomsrækkerne er der også fremskridt at fortælle om såvel som vores kvindehold, så det er alt sammen positivt.”

LÆS OGSÅ: Solskjær vil hente to nye midterforsvarere til sommer

Manchester United har da også været solide i denne sæson, men samtidig har de også være inkonsistente. De har dog blot tabte fire kampe i indeværende Premier League-sæson.