I længere tid har der været rygter om, at FC Barcelona er i dialog med Robert Lewandowski. Nu bekræfter Xavi.

Robert Lewandowski har meldt klart ud, at han ønsker at forlade Bayern München. Af denne grund har han også informeret klubben om, at han ikke kommer til at underskrive en forlængelse.

LÆS OGSÅ: Officielt: Mbappé forlænger

Hvad der dog kan vise sig at være problematisk er, at han ikke har kontraktudløb til sommer. Derimod strækker hans nuværende kontrakt sig frem til næste sommer.

Flere gange har ledelsen i den tyske storklub udtalt, at polakken har kontrakt til sommeren 2023, og at de ingen intentioner har om at sælge ham denne sommer.

Derfor har Barcelona-træner Xavi også udtalt, at der er dialog mellem Lewandowski og Barcelona, men at det kan vise sig at blive vanskeligt at bringe ham til klubben.

“Det er en mulighed, at han kan komme, ja,” sagde Xavi på et pressemøde lørdag ifølge GOAL, da han blev spurgt om Lewandowski er på vej til Barcelona.

“Han har også sagt det offentligt. Der er forhandlinger, men det bliver ikke nemt. Han har en etårig kontrakt med Bayern.”

Xavi blev også spurgt, om Barca var ude af kampen om at hente enten Kylian Mbappé eler Erling Haaland, fordi de ikke havde råd til dem.

LÆS OGSÅ: Eriksen taler ud om fremtiden: Har ‘en idé om’, hvad der skal ske

“Det er rigtigt. Den økonomiske situation er, hvad den er. Vi var ikke med i kampen om Haaland eller Mbappé, men det er det, vi har arvet. Vi skal ikke se tilbage, men fremad,” lød det.