FC Barcelona har planer om at hente flere spillere denne sommer. En af dem, som Xavi rigtig gerne vil have til klubben, er Kalidou Koulibaly.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er en lang række spillere, der er blevet sat i forbindelse med FC Barcelona i løbet af de seneste uger og måneder.

LÆS OGSÅ: Medie: Dette tilbud har Ousmane Dembélé fået fra PSG

En af dem, der flere gange har været kædet sammen med den spanske klub, er den erfarne forsvarer fra Napoli, Kalidou Koulibaly.

Nu lyder det fra den spanske avis SPORT, at Barcelona skulle være meget ivrige efter at hente Kalidou Koulibaly denne sommer. Faktisk skulle de have gjort ham til deres toptransfermål.

Grunden til dette er, at den catalanske storklub har et stort ønske om at hente en ny central forsvarer. I denne forbindelse skulle Xavi mene, at den 30-årige Kalidou Koulibaly er et rigtig godt bud på en sådan profil.

Hidtil har der været forlydender om, at Napoli ikke skulle være specielt interesserede i at sælge ham. Skal et salg blive en realitet, kræver det dog, at Barcelona punger ud.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Frenkie de Jong-afløser i Valencia

Ifølge SPORT har den italienske klub nemlig ikke planer om at sælge Kalidou Koulibaly for mindre end 30 millioner euro, hvilket er svarende til 223 millioner kroner.