Barcelona-træner Xavi er rasende og føler, at han er blevet forrådt af Ousmane Dembélé.

Forhandlingerne med Ousmane Dembélé er igen brudt sammen. Derfor tyder det på, at franskmanden ikke forlænger sit ophold i Barcelona. Det har medført, at Xavi er blevet rasende, og at han føler sig forrådt af Dembélé.

LÆS OGSÅ: Haaland afslører, hvor han spiller næste sæson

Flere spanske medier skriver, at Dembélé i en lang samtale med Xavi, som de havde den 20. december, forsikrede ham om, at han ville blive i Barcelona.

Ikke nok med, at han forsikrede Xavi om, at han ville overbevise sine agenter om at forlænge med Barcelona, så gjorde han også noget andet klart. Han slog nemlig fast, at han kun ønskede at blive på Camp Nou.

Dette skulle have fået Xavi til at udtrykke stor glæde over, at Dembélé vil blive. Dertil skulle han også have fortalt franskmanden, at han anser ham som værende en af de store profiler i det fremtidige projekt.

Pludselig har Dembélé dog alligevel forsøgt at presse en stor sum penge ud af Barcelona. Det gør han, ved at hans agenter spiller Barcelona ud mod andre klubber, der skulle være villige til at betale spilleren store summer.

Og nu afslører den troværdige journalist Toni Juanmartí, at det har stor betydning for Xavi, at man holder sit ord. Dette er naturligvis kun forstærket, hvis man har lovet ham noget i en personlig samtale, som det er tilfældet med Dembélé.

Journalisten melder også, at det har resulteret i, at Xavi er blevet rasende på Dembélé. Faktisk skulle han være blevet så sur, at han er klar til at bænke ham resten af denne sæson.

Bliver der gjort alvor af dette, vil det betyde, at franskmanden kan se frem til at sidde på bænken frem til 1. juli, hvor han kan forlade Barcelona til fordel for en anden klub. Det kan naturligvis få betydning for hans transfermuligheder, da det er lang tid uden spilletid.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo rygtes væk fra United: Nu svarer hans agent på rygterne

Efter sigende vil Barcelona dog forsøge at sælge ham allerede i det kommende transfervindue, såfremt han ikke skriver under på en kontraktforlængelse i de kommende dage.