Xavi har tydeligvis andre præferencer end Ronald Koeman. I hvert fald foretrækker han at bruge Oscar Mingueza som højreback, i stedet for Sergino Dest.

Lørdag skal FC Barcelona spille mod Real Betis på Camp Nou. Forud for kampen er Betis fire point foran Barcelona i tabellen, hvorfor en sejr vil være af stor betydning for de catalanske giganter.

LÆS OGSÅ: Tottenham henvender sig til Barca-spiller: Vil lokke med stor lønforhøjelse

Desværre for Barcelona står det dog klart, at de må klare sig uden Ansu Fati. Han er nemlig endnu ikke kommet sig over sin skade.

Til gengæld får Barcelona-træner Xavi igen mulighed for at trække på Sergino Dest. Han er nemlig kommet sig helt efter sin skade, og er derfor klar til lørdagens opgør.

Xavi bekræftede dette på et pressemøde fredag, hvor han forklarede, at Dest vil være en del af truppen, der udtages til kampen mod Real Betis. Desuden er den fulde trup offentliggjort. Den kan du se herunder:

I seneste opgør mod Villarreal besluttede den 41-årige træner at bruge Eric Garcia i en uvant position. Han valgte nemlig at bruge ham som højreback.

Oscar Mingueza har ikke vist den bedste form på det seneste, og Sergi Roberto er ude med en skade. Dertil er Dani Alves endnu ikke registreret, hvorfor Dests tilbagevenden kan være vigtig for Barcelona.

SPORT melder dog, at Xavi ikke er overbevist af den 21-årige Dest. Mediet hævder, at han i stedet foretrækker at bruge Minguza, selvom han på det seneste har vist dårlig form. Derfor vil han sandsynligvis være i startopstillingen til Betis-opgøret.

LÆS OGSÅ: Bruno Fernandes’ reaktion til Liverpool-fans stikpille går viralt

Mediet skriver, at Xavi føler, at Mingueza, på trods af de seneste problemer, er mere velafstemt med Barcelonas måde at spille fodbold på. Og dette legendariske Barcelona-system er Xavi meget opsat på at genindføre.

Cheftræneren mener tilsyneladende, at Dest stadig har meget at lære, og fortsat har brug for at tilpasse sig. Desuden har han været ude med en skade, og Xavi vil derfor give ham en rolig tilbagevenden.