Det går godt for Xavis trænerkarriere, og mange mener, at han er ved at gøre sig klar til drømmejobbet i Barcelona. Han har dog udtalt, at han ikke kommer tilbage, før han er helt klar til det, ligesom han ikke ønsker at være træner for nogle af dem, han før har spillet sammen med.

LÆS OGSÅ: Ligapræsident: Vi skal have Messi og Ronaldo hertil

Han ønsker ikke bare at tage jobbet. Han ønsker, at han skal klare det til punkt og prikke, hvorfor han naturligvis ønsker at være helt klar.

Der er umiddelbart ikke nogen tvivl om, at Xavi kommer til Barcelona på et tidspunkt. Laporta skulle dog for nylig have fortalt Koeman, at han har deres fulde støtte, og at man ønsker, at han skal forblive Barcelona-træner i den kommende sæson.

Hvis man spørger Xavi, så peger han såmænd på Joachim Löw, som en god kandidat til trænerjobbet i Barcelona. Han er kendt for at styre Tysklands landshold, hvilket han har gjort siden 2006, men han kommer som bekendt til at stoppe efter EM.

“Joachim Löw er en luksuriøs træner. Han vil levere sprudlende og offensiv fodbold og han er derudover også verdensmester. Han har hjulpet Tyskland med at udvikle en anden type forståelse for fodbolden, som minder mig meget om det, som vi kender fra Spanien og Barca,” fortæller Xavi ifølge AS.

“På grund af hans forståelse for spillet og hans personlighed tror jeg godt han kan begå sig som Barca-træner,” fortæller Xavi yderligere.

LÆS OGSÅ: Fortsætter stimen: Messi kan vinde La Liga-pris

Tyskland slog for nylig Island med 3-0, og de møder i morgen Rumænien på udebane.