Barcelona har hentet Ferran Torres, men Xavi ønsker at styrke offensiven yderligere. Og det ønsker han angiveligt at gøre med Alvaro Morata.

Angiveligt var det planen, at Barcelona kun skulle hente Ferran Torres til offensiven. Meget tyder dog på, at Xavi har andre planer.

LÆS OGSÅ: Dusan Vlahovic er åben for skifte til disse klubber

Den 41-årige Barcelona-træner ønsker nemlig, at klubbens ledelsen henter Alvaro Morata. Det rapporterer spanske AS.

Efter sigende er Atletico Madrid-angriberen, der for tiden er udlejet til Juventus, ikke glad i Torino. Af denne grund skulle han tilsyneladende også være åben for et skifte i januar.

Ifølge det spanske medie er Xavi stor fan af Morata. Tilsyneladende skulle det have fået ham til selv at gå i spidsen, for at sikre hans underskrift.

Det har han gjort ved at ringe til Morata, for at tale med ham om hans situation i Juventus. Desuden skulle han også have antydet, at han ikke blot ville være i Barcelona i resten af denne sæson.

Morata har dog langt fra præsteret på samme niveau i denne sæson, som han har gjort tidligere. Han har kun bidraget med fem mål og to oplæg i 18 kampe i denne sæson i Serie A.

Ganske vist er han ikke den eneste spiller i Juventus-truppen, der har haft det svært under Massimiliano Allegri. Det ændrer dog ikke på, at hans resultater i offensiven bestemt ikke har været på det højeste niveau for den 29-årige angriber.

Det rygtes, at årsagen til, at Xavi har bedt om, at Morata bliver hentet er, at Dembélé-lejren har udtrykt deres utilfredshed over Barcelonas Haaland-jagt.

LÆS OGSÅ: Barcelona har principiel aftale på plads med Chelsea-profil

Dette skulle have resulteret i, at forhandlingerne mellem Dembélé og Barcelona er kollapset, og at franskmanden vil søge væk fra klubben.