Xavi har lavet en ønskeliste med 10 spillere til Barcelona-ledelsen forud for januars transfervindue. Kun få af ønskerne ser realistiske ud.

Den catalanske klub ligger på nuværende tidspunkt på en ottendeplads i La Liga. Derudover er de også i fare for at blive slået ud af Champions League efter gruppespillet.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub med vildt tilbud til Dembélé

Barcelonas nye manager, Xavi, er klar over, at standarden er faldet på Camp Nou i de seneste år. Derfor er han ivrig efter at bringe nye spillere til, så han kan genopbygge truppen.

Ifølge Mundo Deportivo er der især to spillere, der står højt på hans ønskeliste, og de findes begge to i Manchester United. Det er nemlig Edinson Cavani og Jesse Lingard, der er tale om.

Ingen af de to spillere får synderligt meget spilletid på Old Trafford, hvor det ikke er blevet til mere end seks optrædener i Premier League i denne sæson på tværs af de to spillere.

Derudover er det også gældende for begge spillere, at de står uden kontrakt til sommer, hvorfor Barcelona kan hente dem på en fri transfer. Det betyder også, at de kan forhandle med dem fra januar.

Dog er der forlydender om, at den catalanske klub vil forsøge at hente Cavani allerede i januar, da de har problemer i offensiven, hvor de er hårdt ramt af skader.

Sergio Agüero er ude i minimum tre måneder, mens Martin Braithwaite også er ude indtil næste år. Hertil er Dembélé også ramt af skader i denne sæson, mens Luuk de Jong ikke er en del af Xavis planer.

Det er dog ikke blot i Manchester United, at Xavi har fundet transfermål. Han har nemlig også et godt øje til både Hakim Ziyech og Timo Werner i Chelsea.

Raheem Sterling har desuden lang tid været kædet sammen med Barcelona, og han er angiveligt klar til at forlade Manchester City, efter at have været på Etihad Stadium i seks år.

En anden spiller fra Premier League, der angiveligt også fremgår af Xavis ønskeliste, er det unge Tottenham-talent Bryan Gil.

Den blot 20-årige spiller blev hentet til Tottenham fra Sevilla denne sommer i en handel, der betød, at Erik Lamela blev sendt den anden vej.

Han har fået spilletid i 13 kampe i denne sæson, men han er dog endnu ikke startet inde i en kamp i ligaen, og Barcelona er af den opfattelse, at en lejeaftale er en mulighed.

LÆS OGSÅ: Pris på 370 millioner: Conte vil hente Serie A-profil til Tottenham

De sidste fire spillere, der står på listen, er RB Leipzigs Dani Olmo, Salzburgs Karim Adeyemi samt River Plate- og Basel-talenterne Julian Alvarez og Arthur Cabral.