FC Barcelona vandt torsdag aften 2-4 over Napoli, hvilket sikrede dem yderligere avancement i Europa League.

Efter Barcelonas sejr over Napoli, var Xavi en glad mand. Derfor hyldede han også truppen for deres flotte præstation mod den italienske modstander.

LÆS OGSÅ: Chelsea dropper Serge Gnabry til fordel for Barca-stjerne

Faktisk gik den spanske træner så vidt, at han kaldte torsdagens kamp for ‘den mest komplette præstation’ i denne sæson.

“Måske var dette den mest komplette sæson i denne sæson. Vi ville dominere, og det gjorde vi,” sagde Xavi til UEFA’s hjemmeside.

“Jeg er glad for den indsats, vi har lagt i, og med den fodbold, vi spillede. Resultatet er retfærdigt. Jeg er meget glad for spillerne, og det er vejen frem. Vi er på rette vej.”

“Vi presse godt, højt oppe, hver gang vi tabte bolden. Ligesom vi gjorde derhjemme. Napoli pressede højt, og der var ledige pladser bag dem. Fra at forsvare et hjørnespark lavede vi et perfekt modangreb.”

“Vi udnyttede vores hurtige spillere. Vi forstod at skabe og udnytte en ‘fri mand’. Jeg er meget glad for holdet,” lød det.

LÆS OGSÅ: La Liga-giganter vil hente Wijnaldum

Allerede søndag får Barcelona-mandskabet mulighed for at bevise, at de kan opretholde et højt niveau. Her møder de nemlig Athletic Club i La Liga.