FC Barcelona-legende Xavi har i lang tid været nævnt som ny potentiel træner i Barca, og nu sender han rosende ord i retning af klubbens nye præsident, Joan Laporta. Hertil lægger han ikke skjul på, at de er kontakt med hinanden.

LÆS OGSÅ: Joan Laporta skal fremvise 922 mio. kr. for at blive officiel Barca-præsident

Xavi var nævnt som præsidentkandidat Victor Fonts bud på en kommende træner for FC Barcelona, men under selve valgkampen besluttede Xavi dog, at han ville holde sig fra at tage parti for nogle af kandidaterne.

Nu da Joan Laporta er blevet valgt som præsident, har Xavi bestemt ikke lagt skjul på, at han er godt tilfreds med dette.

“Laporta er en god ven. Jeg kender ham rigtig godt. Han er den bedste præsident jeg har haft i Barcelona,” lød det fra ham i et interview med BeIN Sports.

“Barca skal nok komme tilbage til samme sportslige og økonomiske niveau. Der er problemer der skal løses, men Laporta kan klare det hele. Jeg er i kontakt med ham og er meget glad,” sagde han også.

Spørgsmålet er, om hans udtalelse skal tolkes som en invitation til Joan Laporta, der skal være præsident i de næste seks år. Dog har Laporta gjort det klart, at han vil respektere Koemans kontrakt, der løber frem til 2022.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi har fået nok: Revser Barca-fans

Derudover har han også gjort det klart, at han mener, at Xavi først skal gøre sig mere erfaring som træner, før det kan blive aktuelt, at han overtager trænerposten i FC Barcelona.