Barcelona-træner Xavi havde pæne ord at sige efter sejren over Mallorca. Han gav særligt pæne ord med på vejen til to spillere.

Xavi var en glad mand søndag aften. Han og Barcelona-mandskabet åbnede nemlig 2022 med en sejr på 1-0 over Real Mallorca i La Liga.

LÆS OGSÅ: Bartomeu-aftale kan gøre manglende CL-kvalifikation katastrofal for Barcelona

Han var især glad for sejren, da catalanerne måtte rejse til Mallorca med en meget svækket truppet. Et stort antal spillere var nemlig ude grundet smitte med coronavirus, men også som følge af skader og karantæne.

Derfor måtte Xavi acceptere, at han skulle stille med en svækket trup. Alligevel kunne han og mandskabet sikre sig tre point, hvilket de kan takke hollandske Luuk de Jong for.

Barcelona-træneren virkede nærmest følelsesladet efter kampen, og var tydeligt glad for sejren og de tre point. Med sejren er Barcelona nemlig kravlet op på en femteplads i tabellen i La Liga.

“Det er en fantastisk sejr for os, for vi havde 17 spillere ude i dag, så det betyder meget,” lød det fra Xavi på et pressemøde efter kampen.

“Det betyder, at vi er et hold, vi er en familie, vi er en rigtig stor gruppe. Vi kæmpede rigtig godt, så jeg er rigtig glad. Denne sejr betyder meget. Vi er nødt til at fortsætte sådan, fordi holdet gjorde en stor indsats i dag.”

“I dag er ikke dagen til at sige de ting, der mangler, men i stedet de gode ting. Vi skal give ros for de positive ting som første halvleg og Ter Stegens redning. Vi forlader dem uden at lukke mål ind. Vi har vidst, hvordan man lider. Det her er fodbold.”

LÆS OGSÅ: Xavi afslører: Kan ikke lade sig gøre

Xavi havde også rosende ord til målscorer Luuk de Jong. Han fik især ros for at være et godt eksempel i omklædningsrummet. Dertil sagde han også, at han ikke ved, om det ender med, at De Jong forlader Barcelona i januars transfervindue.