Champions League-braget mellem FC Barcelona og Paris Saint-Germain var et kæmpe skridt tilbage for Ronald Koeman i hans bestræbelser for at opnå succes sammen med resten af Barcelona-mandskabet, da men fik en lussing på 1-4 på Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Det ligner dermed endnu en sæson uden trofæer for Barcelona, selvom de stadig kan nå at vinde ligaen, samt er i semifinalen i Copa del Rey og har en returkamp mod Paris Saint-Germain, selvom det dog ser meget sort ud.

Det ser ikke kun svært ud i Champions League, men derimod også i de resterende turneringer. De har langt op til Atlético Madrid, der indtager førstepladsen i La Liga, og de tabte første semifinale mod Sevilla 2-0,

Barcelona kan dog se frem til, at man skal vælge den nye præsident den 7. marts, og det kan få meget stor betydning for Ronald Koemans fremtid i FC Barcelona. Hvis han ikke formår at vinde titler, så kan det ende med, at han bliver fyret.

Der skulle dog stå en afløser klar i form af Barcelona-legenden Xavi Hernández, som i øjeblikket er et varmt emne til trænersædet. Han bekræftede såmænd i går, at han er klar, hvis muligheden kommer.

“Nu er jeg hos Al-Sadd, hvor jeg har det fint. Det er den bedste klub i Qatar, men vi må se hvad fremtiden bringer. Alle ser mig som træner i Barcelona og jeg vil ikke lægge skjul på, at det er mit store ønske. Det har jeg sagt mange gange, men altid med respekt for den nuværende træner, Ronald Koeamn og for klubben. De er midt i en sæson og jeg ønsker dem det bedste,” siger Xavi ifølge Sport.

“‘Nu kommer der snart et valg og vi må se, hvem der bliver præsident, men selvfølgelig har jeg drømmen om at træne Barcelona en dag.”

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

Han stiller sig dermed til rådighed, skulle han få en opringning fra den nye præsident.