Xavi er ikke i tvivl om, at spilleren er en del af Barcelonas fremtid, til trods for, at han har fået stor kritik på det seneste.

I januar var der flere rygter om, at Raphinha var på vej væk fra FC Barcelona. Blandt andet blev han sat i forbindelse med et skifte til Arsenal.

LÆS OGSÅ: Avis: Sergio Busquets nærmer sig denne klub

Alligevel endte det med, at han blev i den spanske klub. Det har blot ført til, at der på det seneste har været rygter om, at han kan blive solgt til sommer.

Ifølge cheftræner Xavi er der dog ingen planer om, at han skal sælges til sommer, da han mener, at Raphinha er en del af fremtiden i Barcelona.

“Vi vil altid støtte Raphinha – han er Barcelonas fremtid,” lød det fra Xavi, da han udtalte sig til pressen efter Barcelonas 2-1-sejr over Real Betis, hvor Raphinha scorede Barcelonas første mål.

“Han er en kritiseret spiller, men han gør meget, og vi værdsætter Raphinha meget.”

Den 26-årige Raphinha blev sidste år hentet til Barcelona fra Leeds, og har siden sin ankomst være i aktion i 28 kampe. I disse kampe står han noteret for fem mål og syv oplæg.

LÆS OGSÅ: PSG vil betale stort beløb for Marcus Rashford

Den brasilianske kantspiller har kontrakt med den spanske klub frem til 2027, og har efter sigende gjort det klart, at han ikke har et ønske om at forlade klubben før tid.