Der har været mange rygter og spekulationer, men nu slår Barcelona-træner Xavi fast, at Frenkie de Jong ikke er til salg.

Xavi har slået fast, at Frenkie de Jong ikke forlader FC Barcelona i den nærmeste fremtid.

LÆS OGSÅ: Ralf Rangnick om United-stjerne: Aldrig set noget lignende

Der har ellers været rygter om, at den hollandske midtbanespiller er på vej væk. Angiveligt skulle Barcelona have overvejet at sælge ham i et forsøg at skrabe penge sammen til spillerkøb i januar.

Som tingene ser ud, har Barcelona ikke mange penge at rutte rundt med forud for januars transfervindue. Skal de gøre sig forhåbninger om større indkøb, er spillersalg derfor nødvendige.

I denne forbindelse blev der peget på Frenkie de Jong som en af de spillere, der kunne blive solgt. Han blev hentet i Ajax i 2019, hvor der blev betalt 75 millioner euro for ham. Nu har det dog vist sig ikke at være tilfældet.

På sit seneste pressemøde blev Xavi spurgt om, hvorvidt den hollandske midtbanespiller var til salg. Her blev det gjort klart, at han bestemt ikke er til salg.

“Han er ikke salgsbar. Han er vigtig og i stand til at gøre en forskel,” lød det fra Xavi, der tydeligvis ikke vil give slip på De Jong.

Xavi er tilsyneladende af den opfattelse, at De Jong er en af de spillere, der kan gøre en forskel. Desuden er der i Barcelona også forhåbninger om, at Xavi kan udvikle den unge hollænder.

LÆS OGSÅ: Barca har fulgt dansk landsholdsspiller i årevis: Vil hente ham til sommer

Siden sin ankomst til Barcelona er det blevet til 77 optrædener i La Liga for den 24-årige hollænder. Og da han ikke er til salg, er der meget, der tyder på, at der kommer til at spille mange flere kampe for Barcelona.