Til trods for, at det var Pedri, der stod for at score FC Barcelona eneste mål mod Girona lørdag, er der stadig plads til forbedring.

Lørdag vandt FC Barcelona over Girona i La Liga. Kun et enkelt mål blev det til fra den catalanske klub i en kamp, hvor de måtte undvære både Ferran Torres og Robert Lewandowski.

LÆS OGSÅ: Barcelona viser stor interesse for Inter-stjerne

Kampens eneste mål blev scoret af Pedri, der ikke startede på banen, men derimod blev sendt ind, da Ousmane Dembélé måtte udgå med en skade.

Efter kampen fik Pedri stor ros af Xavi, men den spanske træner gjorde det også klart, at der stadig er plads til forbedring hos den 20-årige midtbanespiller.

“Pedri gør en forskel. Han ser mellem linjerne og angriber mellemrummene. Føj mål til det, og vi taler om en af de bedste midtbanespillere i verden på 20 år,” lød det fra Xavi.

På trods af, at han mener, at Pedri er en af de bedste midtbanespillere i verden, betyder det dog ikke, at der ikke er områder, hvor han kan blive bedre.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente Harry Kane: Dette kan stoppe det

“Pedri er nødt til at forbedre sin sidste aflevering, og blive mere modig. Men ja, det skal Gavi og Frenkie også forbedre,” sagde Xavi også.