FC Barcelona blev torsdag aften slået ud af Europa League af Eintracht Frankfurt. Og Xavi lægger ikke skjul på, at der blev begået mange fejl.

Eintracht Frankfurt slog FC Barcelona ud af Europa League torsdag aften. Første opgør endte 1-1, mens andet opgør endte 3-2. Det betyder, at den tyske klub sikrede sig videre avancement i den europæiske turnering.

Efter opgøret gjorde Barcelona-træner Xavi det klart, at der blev begået mange fejl. Derudover sagde han, at det især var i angrebet, at der var mangel på succes.

“Vi har ikke vidst, hvordan vi angriber godt. Vi har ikke spillet som i andre kampe. Det er en stor skuffelse,” sagde Xavi.

“Det her er en aften, vi skal lære af. Vi havde kontrol (over bolden, red.), men vi vidste ikke, hvordan vi skulle udnytte den kontrol.”

Derudover indrømmede han også, at holdet begik rigtig mange fejl på banen. Her pegede han især på to fejl, der førte til, at den tyske klub fik scoret to mål.

“Vi lavede mange fejl. Straffesparket var en fejl, det tredje mål var en fejl. Vi er nødt til at kritisere os selv og lære af disse fejl,” lød det fra den spanske træner.