Xavi har tilsyneladende ikke planer om at fylde offensiven op med aldrende angribere. Derfor har han bedt Barcelona droppe idéen om at hente Alexis Sanchez.

Barcelona-træner Xavi har besluttet, at han ikke vil hente sin tidligere holdkammerat og nuværende Inter-angriber Alexis Sanchez til Camp Nou i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Forsøgte at sælge Umtiti: Barcelona brutalt afvist af europæisk klub

Sanchez blev i sin tid hentet til Barcelona i sommeren 2011, hvor han blev hentet i Serie A-klubben Udinese. Han tilbragte tre sæsoner på Camp Nou, inden turne gik videre.

Den chilenske landsholdsspiller besluttede sig nemlig for at forlade klubben i 2014, hvilket han gjorde med henblik på at finde en klub, hvor han kunne få mere spilletid. Det resulterede i et skifte til Arsenal.

Alexis Sanchez formåede at etablere sig som en af de bedste angribere i Premier League, inden han skiftede til Manchester United i januar 2018. Det blev dog til et kort ophold, for allerede i 2019 skiftede han til Inter.

I de seneste uger har der været rygter om, at han vender tilbage til Barcelona. Den catalanske klub er nemlig på jagt efter en ny angriber, da de er ramt af skader. Dertil har Sergio Agüero været nødt til at indstille sin karriere på grund af hjerteproblemer.

Der er flere angribere, der er blevet kædet sammen med et skifte til Camp Nou, hvoraf Alexis Sanchez er en af dem.

Faktisk har der været rapporter om, at Barcelona var i fremskredne forhandlinger om at hente den chilenske spiller på en lejeaftale. Til gengæld skulle Luuk de Jong sendes den anden vej, indtil denne sæson er færdig.

LÆS OGSÅ: Barcelona nærmer sig Cavani-aftale: Kontraktdetaljer lækket

Fler spanske medier skrev, at alle parter var enige, herunder De Jongs klub, Sevilla. En sådan aftale bliver dog ikke til noget, da Xavi har valgt at modsætte sig det.