Xavi vil sælge en af Barca-truppens største navne, for at skabe økonomisk råderum til at købe nye spillere.

I 2019 blev Frenkie de Jong hentet fra Ajax til Barcelona for en pris på 590 millioner kroner. Siden da har han været en fast del af truppen.

LÆS OGSÅ: Stor kovending: Klub dropper jagten på Paul Pogba

Nu kan Frenkie De Jongs tid på Camp Nou dog lakke mod enden.

Ifølge det spanske medie El Chiringuito er hollænderen nemlig blevet sat til salg, da Barcelona håber på, at han kan indbringe en stor sum penge.

De Jong er nemlig en eftertragtet herre på det europæiske marked, og angiveligt skulle flere europæiske storklubber være interesseret i den 24-årige midtbanespiller.

Såfremt mediet har ret, har Xavi nu besluttet, at et salg af den hollandske midtbanespiller vil være en god idé, da Barcelona har brug for penge til at hente offensive forstærkninger.

På det seneste har både Pedri og Gavi da også formået at slå igennem på Barcelonas midtbane, hvorfor Xavi vurderer, at man godt kan klare sig uden Frenkie de Jong.

I angrebet er problemerne dog større, da både Sergio Agüero og Martin Braithwaite er ude i lang tid, mens både Ousmane Dembélé og Ansu Fati er plaget af skader.

På det seneste er Frenkie de Jong blevet kritiseret for ikke at gøre nogen forskel i de kampe, hvor han har været på banen.

LÆS OGSÅ: Skuffet Hjulmand: De fortjente sejren

Derudover har flere spanske medier skrevet, at han er en skygge af sig selv, da det er gået ned ad bakke, siden han skiftede fra Ajax til Barcelona.