FC Barcelona har i de seneste måneder været kædet sammen med den kun 19-årige Karim Adeyemi. Nu har han afvist deres tilbud.

Xavi skulle angiveligt have udset sig Salzburg-talentet Karim Adeyemi som makker til Ansu Fati i angrebet. Det er dog et ønske, som den spanske træner ikke får opfyldt.

LÆS OGSÅ: Ronaldos 2015-liste over spillere at holde øje med: Her er de i dag

Adeyemis agent har nemlig bekræftet, at den unge spiller har fået tilbud fra Barcelona. Hvad han dog også har bekræftet er, at han har besluttet sig for at afvise det.

Den unge spiller har angiveligt sat sig fast på, at han vil gå samme vej som Erling Haaland. Derfor har han planer om et skifte til Dortmund, hvor han ønsker at udvikle sig yderligere.

“For et par dage siden sagde vi klart ‘nej’ til Barcelonas tilbud til Adeyemi. Barca er ikke længere en mulighed for Karim,” sagde Thomas Salomon, der er agent for det 19-årige talent, til spanske SPORT.

“Hvis der ikke sker noget ud over det sædvanlige, skifter Adeyemi til Dortmund næste sommer,” sagde han også.

Den 19-årige Adeyemi har i lang tid været på radaren i Barcelona. Angiveligt var han også blandt de spillere, der var kig på, inden Xavi blev hentet ind som afløser for Ronald Koeman.

Der er dog ikke meget, der tyder på, at de kommer til at få glæde af den talentfulde Adeyemi i Barcelona. Skulle det blive en realitet, er catalanerne sandsynligvis nødt til at give ham et tilbud, han ikke kan sige nej til.

På nuværende tidspunkt ser det dog ud til, at det er Dortmund, der er i den bedste position til at sikre hans underskrift. Derfor ender det sandsynligvis med et skifte til Bundesligaen for den tyske angriber.

LÆS OGSÅ: Portugisisk storklub vil hente Barca-forsvarer i januar

I denne sæson er det indtil videre blevet til 18 mål og fire oplæg i de første 28 kampe for Karim Adeyemi.