Xavi udpeger Barca-spiller: Han kan markere en ny æra

Nicolai Busekist — 20. nov 2020 00:26
Foto: Shutterstock

FC Barcelona-legenden Xavi har snakket meget om Barcelona-midtbanespiller Frenkie de Jong. I den forbindelse har han gjort det meget klart, at han er en stor fan af den hollandske spiller.

LÆS OGSÅ: Han ønsker at forlade Barcelona gratis i 2022

Han fortalte også, at han var glad for at se, at De Jong skiftede Ajax ud med Barcelona. Desuden understreger han, at han mener, at han går en lys fremtid i møde i den spanske klub.

De Jong har været en fast del af Koemans startopstilling siden hans ankomst. Til trods for dette, har man dog endnu ikke set ham leve op til sit fulde potentiale. Ifølge Xavi har midtbanespilleren dog blot brug for tid til at tilpasse sig.

"Den dag, hvor Frenkie de Jong skrev under med Barcelona var jeg meget glad. Jeg ønskede ham tillykke på Instagram og han svarede mig. Han er en spiller, der kan markere en ny ære i Barca, og er en af de bedste fra den nuværende generation i Holland. Han er stadig ung," sagde Xavi til det spanske medie Sport.

"Han er en ekstraordinær fodboldspiller. En midtbanespiller, der ikke er bange for at modtage bolden i vanskelige situationer. Jeg gentager: han er en meget god spiller. For at spille i Barca har du brug for et fremragende niveau. Du kommer dertil og der er spillere som Messi, Griezmann, Pique, Busquets… de bedste i verden på dit hold."

LÆS OGSÅ: Video: 15 år siden, at Bernabeu hyldede Ronaldinho

"Frenkie har brug for tid til at tilpasse sig, lære et nyt sprog, kultur, og spillet. Det var svært for mig, og det var svært for Iniesta at gøre en forskel, når man er så ung. De Jong er De Jong. Det har intet at gøre med Busquets, Iniesta eller Xavi."

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere